Kom med mig

Jeg har ikke rørt eller tænkt på min blog i noget nær to uger. Det har jeg ikke, fordi jeg har tænkt på mig selv.

Det har måske både positivt og negativt klang, og i de sidste to uger har jeg tænkt meget på mig selv med et negativt udgangspunkt.

For lige som (desværre) mange andre, har jeg et selvværd, som godt kunne tåle et nyk op.
Bevares - jeg tror på mig selv, og jeg har tillid til mig selv. Men det lille kæmpe ord VÆRD, har jeg de fleste af mine dage kæmpet med og mod.

Jeg vil i en sidebemærkning pointere, at jeg IKKE skriver dette for at få et skulderklap eller et: ’hey, hold op med at tænke sådan’, eller et: ’du er da så dygtig’-agtige kommentarer. Dette skal ned på skrift, fordi DET ER SÅDAN DET ER.
Og selvfølgelig kræver det mod at skrive det, og endnu mere, at udstille det på denne måde.
Men i hjertet ved jeg, at det er sådan alt for mange mennesker har det. Så for at ændre det, må vi jo alle starte et sted.

Jeg ved godt, at det, at ændre tankemønstre er så nemmere sagt end gjort, men det er jo muligt, fordi mange andre har gjort det – heldigvis.

Og heldigvis har tanken om ikke at være alene, ofte en healende effekt.

For mit eget vedkommende bunder mit lave selvværd i tanken om, at alting altid kan blive bedre, og dermed aldrig helt godt nok. Det er også en af de grundlæggende grunde til, at jeg i foråret blev sygemeldt med stress, som jeg stadig kæmper med.

Men det gode er, at JEG SELV kan gøre noget ved det.

For det er jo mit eget ansvar. Heldigvis.

Derfor vil jeg leve efter en regel, der lyder således; hvis jeg ikke kan finde på at sige det til et andet menneske, så må jeg ikke sige det til mig selv. BUM!

Men ting tager tid, og for at blive ved med at tro på, hvad jeg siger til mig selv, starter jeg i det små. Jeg har gennem en coach fået det gode råd, at jeg hver dag skal tænke på tre ting, som jeg er taknemmelig for. Jeg har valgt at skrive det i min notesblok. Og derudover har jeg lavet én regel mere; jeg skal skrive mindst én ting om mig selv, som jeg er glad for.


Jeg starter i aften. Vil du være med?

KÆRLIG hilsen

- Bibi

Kommentarer

Send en kommentar

Populære indlæg fra denne blog

Shit - Træt - Rådvildhed - Efterladt - Selvagtelse - Slut

Hvorfor? Jamen altså, hvorfor ikke?